Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Benny Hinn látása az utolsó időkről

2016.05.23

BENNY HINN látása az utolsó időkről

 


A 2008-as új év kezdetén aktualitása miatt hozzuk elő BENNY HINN-nek az utolsó időkről szóló üzenetét, melyet 2005-ben kapott az Úrtól.

Ezek a jelek kopogtatnak a népek és a nemzetek életében, (természeti jelenségek, a háborúk, a gonosz megsokasodásának hatásai) figyelmeztetve az embereket, hogy elközelített Isten országa. Térjenek meg, míg nem késő!

Isten kegyelméből részt vehettünk az Egyházunk szervezésében egy 6 napos angliai csodálatos alkalmon, Benny Hinn híres gyógyító evangélista szolgálatában tanúi lehettünk csodálatos jeleknek, és Isteni csodáknak. 3 napot töltöttünk Norwicthban, Londontól 200 km-re. Az alkalmon soha nem látott sok gyógyulást láthattunk. Benny Hinn az Úrtól vett kijelentését megosztotta velünk, amely az utolsó időkről szól. A 2 napos alkalom után volt szerencsénk Isten kegyelméből Londonban a Hilton Szállóban 2005.07.24-én, vasárnap este egy vacsorát eltölteni, és egy különleges alkalmon részt venni 600 nemzetközi pásztor között egyedüli magyar pásztorokként.

Benny beszélt az utolsó idők közelgő nehézségeiről, és kérte a szolgálókat, hogy Jézus vérét és a kereszten bevégzett munkáját tanítsák és hirdessék. Majd beszélt az utolsó időkről a Máté Evangélium 24. fejezete alapján. Az alkalmon elhangzottakat az alábbiakban osszuk meg veletek:

Benny Hinn elmondta, hogy mi, pásztorok, rossz munkát végeztünk abban, ahogy bemutattuk Jézust.
Majd folytatta: Izraelben voltam június 21-22-én. Belfastban voltam, aztán mentem el Izraelbe. Vasárnap este érkeztem meg. Hétfő, kedd eltelt, szerda reggel szólt hozzám az Úr, hogy menjek haza. Hazamentem, és tudtam, hogy az Úr szólt hozzám. Tudjátok, mi keresztények gyakran mondjuk azt, hogy az Úr szólt, pedig Ő nem szól olyan gyakran, legyünk őszinték. Minden nap beszél hozzánk az Igéjén keresztül, de nem halljuk a hangját minden nap. Ez nem így működik. Isten hangja igen ritka. Drága dolog. Nem adja olcsón.

Tehát az Úr azt mondta, hogy menjek haza, és imádkozzam két teljes napon keresztül. Álmomban beszélt hozzám, nem hallottam a füleimmel, a fejemben volt, álmomban. Aludtam, és az álom kétszer is megismétlődött, és kétszer is hallottam az Urat azt mondani, hogy menjek haza, és imádkozzam két napon keresztül. Tudjátok, mielőtt az Úr szólna hozzánk, mi keresztények érzünk valamit. Nem tudjuk, mit érzünk, de érezzük. Én bajt éreztem, hogy valami nincs rendben.

Tehát hazamentem imádkozni, és megmondtam a családomnak, hogy egyedül kell lennem, és megértettek. Suzanne a felesége, nagyon kedves volt, azt mondta, hogy ez az Úr akarata, és elment a barátainkhoz, ahogy a gyerekek is. Szombat este egyedül voltam, meg kell vallanom, hogy nagyon nehéz volt az elején, mert az imaéletem addig a napig a szolgálatom körül forgott. Mindig a szolgálatom volt előtérben, mindig bajokért, szükségekért imádkoztam, és olyan dolgokért, melyek a szolgálattal vannak összefüggésben. A szolgálók néha annyira belefeledkeznek a saját szolgálatukba, hogy éppen Jézust felejtik ki belőle. Néhány évvel ezelőtt, pár becses ember elkezdett egy missziós szolgálatot. 1972-ben találkoztam ezzel a férfival, akkor még fiatalember voltam, és elmesélte nekem, hogy a missziója vett egy hajót. Az Úr egy álmot mutatott neki. Az Úr ott állt a hajó mellett. A hajó lett a látomása középpontja. És Jézus vezette a hajó útját. Az Úr pedig megkérdezte a férfit: „Engem akarsz-e vagy a hajót? Választanod kell." Fel kellett tennem magamnak a kérdést: „Uram, hát fontosabb lett nekem a szolgálatom, mint Te?"

Pásztorok, nem tudjuk, hogyan, de ezt mindannyian megengedjük magunknak. Igen, szeretem az Urat teljes szívemből, és Ő tudja ezt; és szolgálom Őt harminc éve. És ezalatt az idő alatt tiszta maradtam. Csináltam ugyan hibákat, de nincsen szenny az életemben, nincs bűn. És tiszta is akarok maradni, a Mester tiszteletére.

Olyan szolgálóink vannak, akikben van tisztesség, és biztosíthatlak benneteket, a szolgálatunk anyagi szempontból is tiszta. A szolgálóink feddhetetlenek, és a szolgálat maga is az. De néha, anélkül, hogy tudatában lennénk, annyira leköt minket a szolgálat terheinek viselése, hogy csak ez tart minket, szolgálókat, elfoglaltan. Néha csodálkozunk azon, hogy a pásztorok hogyan élik túl ezt a hatalmas nyomást. El kell mondanom nektek, hogy ötnaponta 1,8 millió USA dollárt kellett kiadnom. És csak ezért imádkoztam, nem a bajokért. Ha csak ezzel foglalkozunk, az életünk megváltozik.

Tehát azt mondta nekem az Úr, hogy menjek haza, és nem tudtam, hogy miért kell imádkoznom. Nem tudtam, hogy miért szólított fel arra, hogy menjek haza imádkozni. Minden nap imádkozom valamiért, családért, szolgálatért, anyagiakért, ezért-azért; és most azt mondta nekem az Úr, hogy imádkozzak, és én tudtam, hogy ez valami más lesz.

És ezután egy becses Igét adott nekem az Úr, azt mondta: „Csak engem keress!" Emlékszem, hogy hat évvel ezelőtt egy szolgálati alkalmon voltam, amikor egy becses pillanatban azt mondta az Úr: „Keress engem teljes szívemből, és megtalálsz. És amikor megtalálsz, szabadulásod lesz."

És tudtam azt, hogy várni kell az Úrra. Ne kérjetek Tőle semmit, ne mondjátok: „áldj meg, tarts meg, bocsáss meg", csak várjatok az Úrra. Azt hiszem, ez a legnehezebb dolog az ember számára.

Vártam szombaton, vasárnap, hétfő reggel, és hétfő délután 14 óráig. Szeretném elmondani, hogy letörtség volt rajtam. Mert amikor Jézussal találkozunk, sok minden történik a lelkünkkel. Az Úr keresése elcsöndesíti a lelket. Az emberek azt hiszik, hogy az Úrnak jelezniük kell valahogy, hogy ők léteznek. Hogy kiabálni kell. Az Úr nem süket! Nem kell neki kiabálni. És nem is vak, úgyhogy lát bennünket. Csak várni kell az Úrra.

Nem beszéltem sokat, csak vártam. Vasárnap kezdődött a megtörtség. Ennek eredményeképpen, elvesztettem az erőmet. Őszinte akarok lenni veletek: amikor megtörettek az Úr előtt, akkor elvesztitek az erőtöket. Annyira megtörettem, hogy a padlón feküdtem.

És másnap ismét történt valami, mert mielőtt a Szent Szellem meglátogatna, kitisztít minket. Mély munkát kezd benned. Én még mindig az elején állok a tisztulási folyamatnak, de a kezdet is elég volt ahhoz, hogy az Úr szóljon hozzám. Hétfő délután, amikor a megtörettetés elmúlt, végre hallani kezdtem az Úr hangját. Nagyon gyengéd volt velem. Senki sem gyengédebb nála. És az első dolog, amit mondott nekem, az volt, hogy mennyire elkeseríti az, amerre elmentem a szolgálatban. „Mindezt csak azért tetted, hogy az Én munkámat hirdesd?" – kérdezte.

És én szomorú lettem, mert sokan voltak ott a szolgálatomban, segítőtársak, akik ezt-azt elkövettek. Ha te csinálsz valamit, vagy valaki más a te szolgálatodban, az ugyanaz, és te vagy a felelős érte. Mi, pásztorok, megszomorítottuk a Szent Szellemet azzal, hogy a pénzt hajtottuk, és a pénzt az evangélium elé helyeztük. Az Úr érti a szükségeinket, és néha megbántjuk Őt a kéréseinkkel.
Isten nagyobb a problémáinknál, nagyobb a terheinknél. Ha bízunk benne, megtesz nekünk mindent.
Nem kell nyomást gyakorolnunk az Úrra. Megígértem az Úrnak, hogy soha többé nem teszek ilyet. Beszélek, és ha nem adnak, akkor nem fogok aggódni miatta. Mert mentálisan lefárasztja az embert, ha ennyit foglalkozik a pénzzel.
És ezután rengeteg dologról beszélt az Úr, de nem mondhatok el nektek mindent. Az egyik dolog, amit mondott a szolgálattal kapcsolatban… Tudjátok, néha csak azért szervez az ember hadjáratot, hogy hadjárat legyen.
Néha csak azért tervez az ember hadjáratot, hogy elfoglaltsága legyen. De nem tudjuk sokszor, hogy a hajárat az Ő akarata-e, vagy sem, vagy csak mi akarunk utazni. A szolgálat néha olyan, mint egy szörny, amit etetni kell. A tévé is olyan, hogy állandóan új műsort kell csinálni. Ám az Úr jelenléte egyszer csak elkezd felszállni rólad, és a mi megmarad, az csak egy gépezet. És akkor veszélybe kerülsz.

Jézus volt olyan kedves, hogy megállított engem, és azt mondta: „Nézd meg ezt!" Hirtelen, kikerültem a tévelygésből, és láttam. És azt mondtam: „Te jó Isten, mi ez?!" A saját fejünk az igazi katasztrófa. Ha nem Jézus van a középpontban, akkor baj van. Ha nem Jézus a munkánk szíve, akkor a munkánk értéktelen a mennyekben. És ez rázott meg a legjobban, hogy nem vettem ezeket a dolgokat észre, mert annyira belefeledkeztem a saját dolgaimba.

Azt hiszed, hogy az Úr munkája az Úr maga. Ez nem igaz! Az Úr jelenlétével tettük egyenlővé a szolgálatot, de a kettő nem ugyanaz. Az Úr munkája fontos, de soha sem szabad kihagyni belőle Istent! Azt hisszük, hogy Isten munkája, és Isten maga egy és ugyanaz. De én hálás vagyok, hogy Ő, a dicsőséges Isten, beszélt hozzám. Egy ígéretet tettem, és ezt az ígéretet megtartom, amíg élek. Mert szükségem van a segítségére, szükségem van arra, hogy beszéljen hozzám. Hogy nyitva tartsa a szemeimet.

És azt mondta nekem, hogy az egyetlen módja annak, hogy velem maradjon az, ha mindig Őt keresem. Mert ha egy nap az ember elfelejti Őt keresni, magára marad. Tehát ez az én felelősségem. Keresd az Urat, és megtalálod! Ameddig Ő veled van, biztonságban vagy. De amikor nem keresed Őt többé, és elfelejted, hogy ez az Ő szolgálata, és nem a tiéd, annyira elkap a gépezet, hogy bajba kerülsz, veszélyben vagy.

Én azt az ígéretet tettem, hogy keresni fogom az Urat, és folyamatosan keresni fogom, mindegy, mi történik. Úgy éreztem ekkor, mintha egy nagy teher hullott volna le rólam abban a becses pillanatban.

És ezután, miután az Úr elégedett lett, csodálatos dolog történt imában. Az Úr jelenléte olyan gazdag lett, olyan kedves, annyira intim, hogy tudtam, hogy minden rendben van, és csak ez számít. És amikor minden rendben van, akkor az Úr végre el tudja neked mondani, amit már régóta közölni akart veled, de nem tudott, mert annyira el voltál foglalva, hogy az Úrnak nem adtál alkalmat.

Ekkor az Úr számos – de nem az összes – dolgot, melyek következnek. És ezeket elmesélem nektek. Nem akarlak megrémíteni benneteket, de azt hiszem, ha ismeritek a Bibliát, el fogjátok hinni. Ha nem ismeritek a Bibliát, akkor nem fogjátok tudni, hogy miről beszélek.

Tehát az Úr elkezdte megmutatni az eljövendő dolgokat. Ezeket nem tudom pontosan átadni nektek, amíg az Úr el nem végzi a munkáját veletek. Azt hiszem, még velem sem fejezte be a munkáját. Mert nagyon kedvesen beszélt velem, de az Úr keményen szokott szólni.

Köszönjük meg Neki, hogy ilyen kedves hozzánk, és kegyes. És hosszútűrő. Köszönjük.
Ezután elkezdett beszélni az elkövetkezendőkről.

Elsőként azt mondta, hogy a Gyülekezet egy hamis evangélium felé tart. Bántott az, amit láttam. Az Úr gyülekezete egy olyan evangéliumot terjeszt, ami nem az Örömhír. Olyan evangéliumot terjesztünk, ami azt tanítja, hogy nézzük az élet napos oldalát, gondolkozzunk pozitívan, minden jó, hiszen sikeresek vagyunk! És ez egy olyan evangélium, ami nem igaz Jézus Krisztus keresztje előtt.

Az igazi evangélium azt tanítja, hogy azok, akik Isten szerint élnek, üldöztetést szenvednek el. Erről nincsen szó ebben az „új evangéliumban". Az igazi evangélium azt tanítja, hogy csakis a Vér által – sosem a Vér nélkül, Jézus Krisztus vére nélkül – kaphatjuk meg Istentől, amit kérünk.
Ebben az újfajta evangéliumban nem említik Jézus vérét. Mert ez egy olyan pozitív Örömhír, melyből hiányzik a Kereszt. Ez egy hazugság! Ha nem hirdetik a Keresztet, akkor hazugság. Ha nem úgy hirdetik az evangéliumot, mint kétezer éve, akkor hazugság! Ez az újfajta Örömhír ezernyi emberhez eljut, ezrek hallgatják és dicsőítik, és ez csak a sikerről szól, semmi másról. Hogyan légy sikeres az üzleti életben, az érzelmek terén, az életedben, a családodban, a házasságodban. Ez mind rendben is lenne, csak hiányzik belőle a Kereszt. És ha nincs benne a Kereszt az üzenetben, akkor az egész egy hazugság.

Az Úr figyelmeztetett arra, hogy az én munkám nem csupán az evangélium hirdetése, hanem az is, hogy felhívjam a szolgálók figyelmét arra, hogy mi történt. Hogy ráébresszem őket az evangélium nem változott. Nem szabad felhígítanunk, sem lerövidítenünk, nem gyengíthetjük meg, és nem mondhatjuk erre, hogy ez az evangélium. Mert ez nem az! Ezután az Úr kinyitotta az értelmemet azokra a dolgokra, melyek a világra jönnek.

Mielőtt elmondanám ezt nektek, szeretném, ha kinyitnátok a Máté evangéliumának 24. fejezetét. Itt huszonnégy jel szerepel, melyeket Jézus sorolt fel. Valószínűleg sokan ismeritek ezeket szív által, ám ezek olyan dolgok, melyeket még nem láttatok. De már benne vagyunk!

Ezek nem csupán jönnek, hanem már el is kezdődtek!

„Jézus felelvén monda nékik (4-5 igevers): Meglássátok, hogy valaki el ne hitessen benneteket, mert sokan jőnek az én nevemben, akik ezt mondják: Én vagyok a Krisztus; és sokakat elhitetnek." És ez lesz a világ vége. A tanítványok egy jelet kértek Jézustól, és Ő huszonnégyet adott nekik.

Az első az elhitetés. „Hallanotok kell majd háborúkról, és háborúknak híreiről: meglássátok, hogy meg ne rémüljetek; mert mindezeknek meg kell lenniük, de ez még nem itt a vég." (6. igevers)

A második: hamis Messiás.
A harmadik a háborúk. Ez ellen a három dolog ellen nincs mit tenni.

Ez mindig így volt, de ezeknek a dolgoknak az intenzitása hatalmasan nőni fog.
„Mert nemzet támad nemzet ellen, és ország ország ellen; és lésznek éhségek, döghalálok, és földindulások mindenfelé." (7. igevers)

A negyedik: éhség/pusztulások. Most is van éhség Afrikában, gyermekek és felnőttek egyaránt éhen halnak. Azért vagyok itt, hogy elmondjam, az éhség/pusztulás olyan nemzetekre is eljön, akik elvetették a magot. Ez jön. De folytassuk. Döghalál/fertőztetés. Ez a legnagyobb hatalom mennyen és földön.

És a hatodik jel: földrengés különféle helyeken. Sok ilyet láttunk a közelmúltban. A legutóbbi ma reggel volt Thaiföldön. Japánban pár napja. Kaliforniában is két héttel ezelőtt. Két földrengés is volt az elmúlt néhány napban. Egyre sűrűsödnek az események. Cunami riadó volt ma Taiföldön. Kaliforniában is riadókészültség volt három héttel ezelőtt. Nem emlékszem, hogy valaha is lett volna Kaliforniában. És ezek most történnek.
Mikor abbahagytam az imádkozást, minden porcikámban tudtam, hogy hatalmas földrengések következnek, különösen Kaliforniában, ahol élek.
De nézzétek: „Mindez csak a sok nyomorúságnak a kezdete" (8. igevers). Nem a vége, a kezdete! Már több ezer ember vesztette el az életét földrengések következtében az elmúlt pár évben. Ezek a rengések olyan hatalmas cunamit okoztak, hogy a feleségem, Suzanne, akit elküldtem Sri Lankára, azt mondta nekem: „Benny, egyszerűen nem hiszed el, hogy mi történt ott!" Több mérföld szélességű sávban csak a pusztulás. Suzanne képeket is hozott, hogy megmutassa. Olyan helyeken járt, melyeket szabályszerűen leradírozott az árhullám, és a holttestek még mindig ott voltak, a homokba betemetve. Az éppen arra haladó vonatból egyszerűen kiszippantotta az embereket a víz. Olyan hatalmas volt a pusztítás, hogy Colin Powell és George W. Bush is csak annyit tudott mondani, hogy ilyet még nem láttak.

Jézus pedig azt mondta, hogy ez még csak a bajok kezdete. Ez a mennyen és a földön uralkodó legnagyobb hatalom szava. Az Ige szerint mindenfelé ilyesmi fog történni.
„Akkor nyomorúságra adnak majd benneteket, és megölnek titeket; és gyűlöletesek lesztek minden nép előtt az én nevemért." (9. igevers) Az előbbieknek már szemtanúi voltunk, de olyat még nem láttunk, hogy a nyugati világban keresztényeket öltek volna. Arról már hallottunk, hogy a világ más részein igen. Szudánban, Pakisztánban, Indiában keresztényeket öltek. És egyéb nemzetekben Afrikában, és az arab világban. Jézus azt mondta, hogy nem csupán néhányakat fognak megölni, hanem mindenkit a gyülekezetből.

Azt mondja, hogy megölnek titeket, és minden nemzetek előtt gyűlöletesek lesztek. A keresztények ellen gyűlölet fog születni az egész világon. Ez a hetedik jel. És összesen huszonnégy van. Jézus azt mondta, hogy az ő nevéért fogunk meghalni. Én azt mondom, hogy ez egy csodálatos privilégium!
„És akkor sokan megbotránkoznak, és elárulják egymást, és gyűlölik egymást." (10. igevers)

Azok, akik nem térnek meg rendesen, gyűlölni fogják egymást. Amikor Indiában voltam, nem tudtam, hogy mennyire közel kerülök ennek a megtapasztalásához. Húszezren tüntettek ellenem, tudtok erről a tüntetésről. Kövekkel dobálták a konvojt, le akartak tartóztatni, és a helyi parlamentben is harcoltak az emberek egymással a csodahadjárat miatt. De nem tudtam, hogy mi lesz az evangélium hatása. Mert az evangélium nem csak áld, hanem véd is. A Biblia szerint az Ige egyiknek életet hoz, a másiknak halált. És végül, hogyan is hirdethetné valaki az evangéliumot, ha sosem tapasztal ilyesmit? Az apostolok megtapasztalták ezt. Mindegyik. Péter, Jakab. Ha hirdeted az evangéliumot, embereket botránkoztatsz meg, hidd el! Itt van benne!

Azt mondja az Ige, hogy megbotránkoznak az emberek, és némelyek megölik egymást. Némelyek elárulják egymást; a szülők a gyerekeiket, és fordítva. És üldöztetésben lesz részük. Olyan egységet láttam az indiai hívők között, mint még soha. És lenyűgözött, hogy milyen erősek ott a hívők. Eljöttek a hadjáratra véresen, összeverve. És azt mondták nekem: „Benny pásztor ne félj, mi sem félünk!" Örömmel, és elvárásokkal telve jöttek. És hálaadással. Az egyik ember azt mondta nekem, hogy hívjuk be a tüntetőket, hadd üdvözüljenek ők is. A pásztorok és a gyülekezet is lenyűgözött, mert igazi keresztényeket láttam.

Ki olvasta John Foxe 'Mártírok könyve' c. munkáját? Olvassa el mindenki, aki nem hallott róla. Keresztény mártírokról szól. Le fog benneteket nyűgözni az új kiadás. Katrin Kuhlman példánya ebből a könyvből egy barátom tulajdonában van. Ha elolvassátok ezt a könyvet, nem fogtok nevetni, ezt megígérhetem. Sírni fogtok. Amikor kinyitotta a könyvet, az első oldalon talált egy jegyzetet. A barátom, akiről szó van, évekkel ezelőtt oda akarta adni nekem a könyvet, de azt mondtam neki, hogy még nem állok készen az elolvasására. Idén januárban megint oda akarta adni, és én elfogadtam. Amikor kinyitottam a könyvet, ezt olvastam az első oldalon: „Óh, Uram, add, hogy én is egy lehessek közülük! Katrin Kuhlman." Sírni kezdtem, és azt mondtam, hogy ezért használta őt az Úr, mert ő hajlandó volt meghalni. És Jézus azt mondta, hogy ez meg fog történni. Mint ahogyan kétezer évvel ezelőtt, csak most az egész földön.

Nem csupán néhányan halnak meg, hanem nagyon-nagyon sokan. Jézus azt tanította, hogy szeressük az ellenségeinket. De nem az ellenségeink fognak gyűlölni minket, hanem a keresztények. Eljönnek azok a keresztények, akik gyűlölni fognak benneteket. Akik névleg keresztények.

„És sok hamis próféta támad, akik sokakat elhitetnek. És mivelhogy a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban elhidegül." (11-12. igevers)

Nem csupán egy hamis próféta támad, hanem sok. Képzeljétek el, hogy mekkora mértékű lesz az elhitetés! Több száz ezer ember! „De aki mindvégig állhatatos marad, az üdvözül." (13. igevers)

„És az Isten országának ez az evangéliuma hirdettetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek; és akkor jő el a vég." (14. igevers)
Az evangéliumot tehát hatalmas erőkkel fogják hirdetni.

Tudjuk, hogy a mai napon is hirdetik az evangéliumot az egész világon, de nem valami jól. Csak olyan emberek hallgathatják, akiknek van pénze műholdvevőre. Már ha úgy döntenek, hogy keresztény adást néznek. Ez az igehirdetési mód nem a nagy tömegeké. 1,3 milliárd ember él Indiában, háromszáz millió muszlim az arab világban.
Nekik fogalmuk sincs arról, hogy ilyesmi egyáltalán létezik. Elkezdtük látni a jeleket, de még mindig milliárdnyi ember nem tudja, hogy ezek jelek. De Jézus megígérte, hogy hallani fogják ők is ezeket a dolgokat. De jegyezzétek meg, hogy mi fog történni azokkal, akik nem akarják majd meghallani.

Amikor a World Trade Center felrobbant, Isten nagyon népszerű lett Amerikában, de Jézus nem. Isten népszerű lett, de Jézus nem. Ám Jézus nélkül nincs Örömhír. Jézus nélkül nem lehet az Úrhoz menni. Jézus nélkül nem hallgat meg az Úr. Jézus nélkül nem is ismerhetjük az Urat. Sok könyv jelent meg akkoriban Istenről, és többmilliós példányszámban adták el, de egyikben sem szerepelt Jézus, így ezeknek a könyveknek nincs is jelentősége.

Az evangéliumot olyan szinten fogják hirdetni, ami lenyűgöző. Gondoljatok bele, milyen lenne a világ evangélium nélkül! Éheznénk! A Jelenések könyvében azt olvashatjuk, hogy lesz egy olyan földrengés, mely a világ összes városát egyszerre fogja megrázni. Egyszerre! Az a cunami, mely a világnak csak egy szegletét érintette 2005. nyarán, az egész világra hatással volt.

Képzeljétek el, hogy mi lesz egy világméretű földrengés esetén! A Biblia szerint be fog következni. Képzeljetek el egy olyan cunamit, mely elsöpri a szigeteket. Olyan cunami volt nemrég, mely elmozdított egy szigetet:
„Mikor azért látjátok majd, hogy az a pusztító utálatosság, amelyről Dániel próféta szólott, ott áll a szent helyen (aki olvassa, értse meg): akkor, akik Júdeában lesznek, fussanak a hegyekre; a ház tetején lévő ne szálljon alá, hogy házából valamit kivigyen; és a mezőn lévő ne térjen vissza, hogy az ő ruháját elvigye." (15-18. igevers)

Pál apostol harminc év alatt megrázta a világot. Harminc év nem sok idő. De nekünk kevesebb időnk van, mint harminc év. És amit Pál harminc év alatt tett, egyedül tette. Tudta a szívében, hogy az ideje rövid. Az Úr azt mondta nekem, akár hiszitek, akár nem, hogy az én időm is rövid. Amit teszek, azt gyorsan kell tennem, és elátkoznom az elvesztegetett időt. Ez nekem szólt, Benny Hinn-nek. Rövid az időm.
Amire az Úr elhívott, azt gyorsan kell tennem. Ez nem érzés dolga, nem is a testem tudja, hanem a szellemem. Nem tudom, hogy mit jelent számomra az, hogy rövid az idő. Talán tíz év. Talán csak öt. De az is lehet, hogy húsz. Akkor hetvenöt éves leszek. De nem hiszem, hogy húsz évem lenne.

Azt hiszem, hogy az időm nagyon-nagyon-nagyon rövid. Nem látjátok, hogy mi történt máris? Nem kell hallgatnotok rám, csak nézzetek körül. Nézzétek, mi történik a világban!

Van egy magazin itt Londonban, azt hiszem, hogy csak Interneten érhető el. Két-három hónapja indult talán. Ez egy fórum, ahol okos emberek, közgazdászok, politikusok megtárgyalják azt, hogy mi fog a világban történni.

Elsőkét azt jósolták, hogy a mostani rezsim meg fog bukni. Igazuk is lett: Irakban megbukott a vezetés. Azt is jósolták, hogy Nigériában polgárháború fog kitörni. Imádkozzunk azért, hogy ez ne történjen meg. De benne van a magazinban, ahogy az is, hogy a zsidók meg fogják támadni Iránt. Talán. Talán nem.

De mit teszünk az irániak atomfegyverkezése ellen? A koreai helyzetért? Pénzt adunk nekik, hátha békét kötnek? Honnan tudjuk, hogy az irániak hallgatni fognak-e ránk? És mi lesz a zsidó-palesztin viszonnyal? Meddig lesz a Gázai övezetben béke? És Ciszjordánia? A zsidó populáció csökken a palesztinokéhoz képest. Ez egy időzített bomba. És ez egy kis hely, Izrael szíve, mely a két ország határán fekszik. Ott születtem. Ki fog oda békét vinni?

A Biblia szerint az az ember, aki megoldja ezt a problémát, az Antikrisztus lesz. Békét fog hozni, legalábbis egy rövid időre. Vissza fogja tartani az embereket attól, hogy megöljék egymást. De mi lesz az irániakkal? A militáns muzulmánokkal? Éppen itt az ideje, hogy imádkozzunk. Én csak azt tudom mondani, amit a Biblia is mond. Még ha nem is olvassátok a Bibliát, azt látnotok kell, hogy mi történik a világban!

Gondoltátok-e valaha is, hogy öngyilkos merénylők lesznek Londonban? Hogy ilyesmi bekövetkezhet? Hölgyeim és uraim, ez tény! Csak a Biblia tudja megoldani a helyzetet. Folytassuk tovább:

„Mert akkor nagy nyomorúság lesz, amilyen nem volt a világ kezdete óta mind ez ideig, és nem is lesz soha. És ha azok a napok meg nem rövidíttetnének, egyetlen ember sem menekülhetne meg; de a választottakért megrövidíttetnek azok a napok." (21-22. igevers) Jézus a nukleáris háborúról beszél. Senki sem élhetné túl. De a gyülekezet kedvéért megrövidíti a napokat, hogy ne haljanak meg sokan.

„Ha valaki azt mondja akkor néktek: Ímé, itt a Krisztus, vagy amott; ne higyjétek. Mert hamis Krisztusok, és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is." (23-24. igevers)

Még a tévéhíradóban is szerepel, hogy hatalmas tüzeket támasztanak a hamis próféták! Ez pedig a Biblia! Nagyon régóta itt áll benne minden. És ti figyeltek most, mert tudjátok, hogy az idő rövid. Tíz évvel ezelőtt nem figyeltetek volna, de most már tudjátok, hogy közel az idő. Sátáni aktivitás lesz, olyan nagy, hogy jeleket és csodákat fog produkálni:

„Mindjárt pedig ama napok nyomorúságai után a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik, és a csillagok az égről lehullanak, és az egeknek erősségei megrendülnek." (29. igevers) Félelmetes dolgok következnek. Az emberek félni fognak:
„És akkor feltetszik az ember Fiának a jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzettsége, és meglátják az embernek Fiát eljönni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel." (30. igevers.) És ez a nemzedék nem fog elmúlni úgy, hogy ezek a dolgok ne történjenek meg. (lásd. 34. igevers) Az Ige azt mondja a Hóseás 9:10-ben, hogy Izrael a győzelem. A győzelem a nemzet:
„Bizony mondom néktek, el nem múlik ez a nemzettség, mígnem mindezek meglesznek." (34. igevers)
„És miképpen a Noé napjaiban vala, akképpen lesz az ember Fiának eljövetele is. Mert miképpen az özönvíz előtti napokban esznek és isznak vala, házasodnak és férjhez mennek vala, mind ama napig, amelyen Noé a bárkába mene." (37-38. igevers) Jézus azt mondja, hogy a föld bizonyos területeit nem fogja érinteni a sok nyomorúság, és mint Noé idején, ugyanúgy fognak viselkedni, és:
„nem vesznek vala észre semmit, mígnem eljöve az özönvíz és mindnyájukat elragadá: akképpen lesz az ember Fiának eljövetele is". (39. igevers) Talán az egész fejezetnek ez az ige a kulcsa.
Az emberek nem tudják, hogy mi történik, mert vakok rá. De ti tudjátok! Itt az ideje, hogy úgy is viselkedjetek! Még pár percig figyeljetek ide, aztán imádkozni fogunk.
Imában, az Úr szólt hozzám, és világosan azt mondta, hogy földrengések fognak eljönni Amerikára. Mindkét partra, ahogyan cunamik is. Olyan mértékű lesz a pusztulás, melyet még soha nem láttak. Nem tudom, hogy ez mikor veszi kezdetét, és nem is tudom, hogy meddig fog tartani. A Biblia szerint, az egész világra ez következik. Földrengések, árhullámok, és félelmetes klímaváltozás jön Észak-Amerikára. De nem azért vagyok itt Londonban, hogy Amerikáról beszéljek, hanem hogy elmondjam, mit mutatott nekem az Úr. Azt mutatta, és ezt nem hallgathatom el, hogy világ méretű terrorizmus lesz. Nem csupán Európában, vagy az USÁ-ban, hanem az egész világon. Rengeteg terrorista csoport lesz.
Hölgyeim és uraim, a démonikus erők kiáradásának vagyunk szemtanúi. Ez nem az emberek munkája, ez a démonok munkája, de embereken keresztül történnek meg. Embereken keresztül, akik ártatlanokat ölnek, és vallási színezetet adnak neki, pedig ennek semmi köze a vallásokhoz, ennek a démonikus hatáshoz van köze. Az Úr szerint az egész világon ez lesz. És nem csak ezt mutatta nekem az Úr, hanem azt is, hogy a tengerpartokon élő népek és nemzetek félelemben fognak élni. Talán a cunamik miatt. Feltételezem én. Szentek, egy félelmetes korszak vette kezdetét. A veszély időszaka, és a szomorúság kezdete, látjuk ezt. Most kezdődik. Száz évvel ezelőtt is ezt hitték, de hány földrengés volt az elmúlt hat hónapban? Hány ember halt meg ebben az évben cunamik és földrengések által? És most az Úr azt mondja nekem, és minden prófétának, hogy még több következik. Több, és nagyobb katasztrófa. Ez rossz hírnek tűnik, de valójában nem az, mert a Bibliában van. Sok mindent mutathatnék még nektek, ami a Bibliában van, de inkább ti olvassátok a Bibliát. Sokan ismeritek, hát olvassátok!
Itt az ideje, hogy mi, a hívők félelem nélkül hirdessük az evangéliumot. Az Úr nem azért jött, hogy egy kicsit megijesszen minket, nem azért mondta el mindezt. Mert én tudom, hogy ezek a dolgok az ajtó előtt állnak. Bár olvastam mindezt harminc évvel ezelőtt, de jobban tudom, mint valaha, hogy az a dolgunk, hirdessük az evangéliumot annyi embernek, amennyinek csak lehetséges.
Igen, klímaváltozás, földrengések, cunamik következnek, és valószínűleg még ennél nagyobb dolgok is: És sokkal több, mint amiről tudok, mert még csak most kezdődött.
Négy fő dolgot mondott nekem az Úr:
1. A gyülekezet rossz evangéliumot hirdet
2. cunamik
3. földrengések
4. klímaváltozások következnek
Mind a négy fontos. E négy közül azonban a legfontosabb, hogy több millió ember hallgatja a hamis evangéliumot. Ez a legfontosabb.
Itt az ideje, hogy én, mint szolgáló, elmondjam Isten népének, kezdje el mindenki maga hirdetni az evangéliumot! Olvassátok a Bibliát, és menjetek ki az utcára! Több embert tudtok megtéríteni, mint a pásztorok, és több emberre lesztek hatással, mint a keresztény televíziókban szereplő prédikátorok, akik csak azzal foglakoznak, hogy Isten népét boldogságban tartsák. Itt az ideje, hogy megnyerjük magunknak az elveszetteket!

Én az Úr szolgálója vagyok, és az Ő nevében kérlek benneteket, hogy tegyetek valamit az Úrért. Amikor kimentek ebből a teremből ma este, és hazamentek, te és a feleséged – ha nincsen feleséged, akkor csak te –, ereszkedj térdre otthon, és mondd azt: „Atyám, neked adom az életemet a szolgálatra. Atyám, azt akarom, hogy használj engem!" És akkor az Úr egy terhet helyez majd a szívedre a lelkekért. Ezt megígérhetem neked. Az Úr erre vár. És akkor szeretném, ha döntenétek.

Szeretném, ha fognátok a telefonkönyvet, vagy egy régi füzetet, melyben az ismerőseid neve és címe található. Lehet, hogy némelyekkel már húsz éve nem beszéltél. Vagy a szomszédaiddal beszélj, vagy olyanokkal, akiket nem ismersz.

Pál apostol ókori görögöknek hirdette az evangéliumot, és kinevették. De ketten azt mondták neki az athéniak közül: „Többet szeretnénk hallani." Pál apostol értette a dolgát, nem adott fel újsághirdetést, sem tévéreklámot, csak elment a piacra, ahol az emberek ültek, és a semmiről beszélgettek. És bölcsességgel megnyerte az elveszetteket. Legyetek ti is bölcsek!

Itt az ideje, hogy a gyülekezet hirdesse az Evangéliumot! Jézus adta ezt nekünk parancsba. Nem szabad másra bíznod ezt a feladatot.

Keress egy kedves öreg hölgyet, akit senki sem látogatott meg hetek óta, menj olyasvalakihez, akinek önkéntelenül is köszöntél a bevásárlócsarnokban, pedig nem is tudod a nevét. Menj olyasvalakihez, aki szükségben van.

Tudjátok, én hogy kezdtem? Én üdvösségi imákat osztogattam. Jézust akartam szolgálni, de mivel dadogtam, ezért nem beszéltem. Csak osztogattam a lapokat, hogy azok beszéljenek helyettem.

Fagylaltot árultam, és mellé adtam egy imát. Néha körbejártam, és csak a lapokat osztogattam.

Itt az ideje, hogy mindannyian hirdessük az evangéliumot! Nem szabad másra bízni a dolgot! Ez a mi feladatunk.

Sok elveszett ember van, akinek el kell mondani, hogy Jézus szereti őket.
Hozz evangelizációs robbanást Uram, Jézus nevében, Ámen!

Alázzátok meg magatokat az Úr előtt! Atyám, áldd meg a Te népedet, akik elvetették a magot a Te királyságodba, akik hirdetik az evangéliumot, tanúságul minden népnek.

És álld meg őket, Uram, azért, mert elkötelezték magukat arra, hogy hirdessék az evangéliumot!

Látom Atyám, hogy több száz otthonban fog égni a Te tüzed.

Köszönjük Uram, a kenetet, a Szent Szellemet! Ha éhezitek és szomjazzátok az Urat, akkor emeljétek fel a kezeiteket!
Kend fel őket egy friss kenettel, töltsd be őket a Szellemeddel, hogy dalokat énekeljenek, hogy a szívük telve legyen örömmel!

Óh, Jézus, nélküled, a Te becses Szent Szellemed nélkül nem tudjuk hirdetni az evangéliumot. Szükségünk van a Te Szent Szellemed jelenlétére! Érintsd meg az itt jelenlévők életét! A Te néped ígéretet tett arra, hogy hirdetni fogja az evangéliumot.

Ez becses, szent ígéret, hogy a családnak, a szeretteiknek, és a szomszédaiknak hirdetik az evangéliumot. Áldd meg, és kend fel ezeket az embereket, hogy ne maradjon eredmény nélkül a munkájuk!

Benny Hinn látását, illetve hallását az Úrtól az elmúlt időszak eseményei igazolták, és jelen pillanatban is, 2008-ban igazolják. Ezek az előrelátások már részben bekövetkeztek, illetve tanúi vagyunk az „utolsó" idők jeleinek! Ezért minden keresztény társamat felszólítom, menjenek ki széles-e világra és hirdessék az evangéliumot, amíg nem késő, hogy nehogy későn jöttnek számítsunk!
ÁMEN

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Dunit57

(Vitun56, 2019.02.05 09:30)

http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/cloroquina-500-mg-comprar-en-una-farmacia-online-con-un-descuento
http://www.sobgamers.com/gamer/blogs/post/134398
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/allopurinol-pas-cher-acheter-zyloprim-zyloprim-acheter
http://hageriderma.com/qtoa/index.php?qa=158861&qa_1=carvedilol-coreg-posso-comprar-prescri%C3%A7%C3%A3o-internet-portugal
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/lopressor-metoprolol-comprar-en-internet-estados-unidos
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/cefpodoxime-livraison-discrete-bas-prix-cefpodoxime-achat-par
http://brooklynne.net/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tryptacab-amitriptyline-50
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/septrin-cotrimoxazole-comprar-sin-receta-con-garantia-estados
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/comprar-duricef-500mg-gen-rico-pela-internet-brasil
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/buy-zient-cheap-how-can-i-purchase-ezetimibe-fast-delivery
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/donde-se-puede-comprar-allegra-fexofenadine-30mg-sin-receta-mas
http://soruanaliz.com/index.php/26623/comprar-buspirona-urgente-internet-ultrafarma-buspar-generico
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-cialis-sin-receta-ahora-panam
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/order-isosorbide-dinitrate-10mg-online-where-can-i-order-isordil
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/discount-lamivudine-zidovudine-300-150mg-order-online-generic
http://ultimatefandomsite.com/oxwall/blogs/post/8269
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-loratadina-de-confianza-panam
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/golmal-10mg-buy-online-how-to-purchase-tadalafil-free-shipping
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/cilostazol-donde-comprar-sin-receta-pago-mastercard-chile
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=71388&qa_1=farmacia-comprar-metilcobalamina-seguridad-rep%C3%BAblica-ecuador
http://bioimagingcore.be/q2a/64436/lexapro-comprar-comprar-escitalopram-receta-medica-farmacia
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-hartam-tamsulosin-al-mejor-precio
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=74449&qa_1=comprar-telmisartan-seguridad-comprar-telmisartan-generico

Ixoye18

(Fosov21, 2019.02.04 11:38)

http://property.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-achat-dapoxetine-bon-marche-comment-acheter-du
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/buy-cialis-20mg-online-where-to-order-tadalafil-in-verified
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/donde-puedo-comprar-etodolac-300-mg-sin-receta-al-mejor-precio
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/cheap-foxate-200mg-buy-online-where-i-can-buy-foxate-london
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/buy-osteomix-online-where-to-purchase-alendronate-no-prescription
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-requip-sin-receta-online-espa-a-requip
https://www.nettingchat.com/blogs/post/55335
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-robaxin-500mg-gen-rico-entrega-r-pida
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/desloratadine-en-ligne-baisse-prix-achat-sans-ordonnance-comprim
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/serobid-salmeterol-puedo-comprar-sin-receta-online-ecuador
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/flomax-tamsulosin-0-4mg-comprar-sin-receta-urgente
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/donde-puedo-comprar-generico-emposil-sildenafil-citrate-de
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-oxytrol-oxybutynin-entrega-r-pida
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-mebendazol-100-mg-ahora
http://www.facecool.com/profiles/blogs/indometacina-comprar-en-una-farmacia-online-todo-en-medicinas
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-zyprexa-sin-receta-r-pido-m-xico
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/je-veux-acheter-du-super-p-force-100-60-mg-bon-prix-super-p-force
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=68979&qa_1=comprar-gen%C3%A9rico-ursodiol-frete-gr%C3%A1tis-brasil-melhor-generico
http://wu-world.com/profiles/blogs/order-cytoxan-cytoxan-50mg-for-sale-in-canada
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/erector-buy-safely-how-to-order-sildenafil-citrate-no-need
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/comprar-beloc-50mg-gen-rico-urgente-brasil-venda-de-beloc-nas
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-norethindrone-acetate-5mg-sin-receta-entrega-r
http://foodtube.net/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-dutasteride-0-5-mg-env-o
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/dulcolax-bisacodyl-5-mg-o-commander-bas-prix-dulcolax-5mg

Uyaka38

(Pimes16, 2019.02.04 02:08)

http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/flavoxato-comprar-en-una-farmacia-online-con-env-o-gratis http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/order-tadgo-no-rx-where-to-purchase-tadalafil-safely http://dmoney.ru/53456/selegiline-comprar-farmacia-certificada-comprar-selegiline http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/olmesartan-20mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-con-entrega-r http://www.prds66.fr/profiles/blogs/bimatoprost-comprar-en-farmacia-en-linea-con-entrega-r-pida-1 http://whazzup-u.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-dapoxetina-30mg-sin http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/fluticasone-donde-comprar-sin-receta-r-pido http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/megafil-en-ligne-acheter-sans-ordonnance-tadalafil-20-en-france http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-glibenclamida-gen-rico-sem-prescri-o http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/purchase-generic-vigora-100-mg-vigora-online-to-buy-in-canada http://whazzup-u.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-o-gen-rico-de-donaton-urgente-online http://wu-world.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-carbamazepina-400-mg-sin-receta http://bricolocal.com/profiles/blogs/indinavir-sulfate-puedo-comprar-mas-barato-estado-plurinacional http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/comprar-valaciclovir-sin-receta-online-usa-comprar-valaciclovir http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/neoral-order-without-rx-order-neoral-online-visa http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/arimidex-como-puedo-comprar-en-internet-bolivia-comprar http://movsam.ning.com/profiles/blogs/order-xalatan-safely-where-can-i-purchase-latanoprost-in-trusted http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-gen-rico-effexor-xr-pela-internet-no-brasil http://foodtube.net/profiles/blogs/rosuvastatin-20mg-buy-how-to-order-crestor-no-prescription

Uteqo30

(Ebawo33, 2019.02.03 17:05)

http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/order-discount-bromocriptine-2-5-mg-online-generic-bromocriptine
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/aripiprazole-au-rabais-site-fiable-aripiprazole-20mg-sans
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/ponstel-mefenamic-acid-500-mg-donde-puedo-comprar-sin-receta-por
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-vantin-cefpodoxime-100-mg-de-confianza
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/oxytrol-moins-cher-site-fiable-vente-oxybutynin-en-suisse
http://www.facecool.com/profiles/blogs/tadafil-tadalafil-como-comprar-sin-receta-env-o-gratis-tadalafil
http://www.facecool.com/profiles/blogs/bon-site-pour-achat-doxycycline-doxycycline-en-pharmacie-avec-ou
http://bricolocal.com/profiles/blogs/se-puede-comprar-meclizina-25-mg-pago-visa-estados-unidos
http://socialchangesa.com/blogs/post/72859
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-clobetasol-15-mg-sin-receta-y-pagar-con
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/oxytetracycline-250mg-comprar-en-farmacia-online-confirmaci-n-r
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/site-commander-hytrin-terazosin-2mg-achat-terazosin-en-pharmacie
http://www.facecool.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-voxatin-75-mg-sin-receta
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/etionamida-onde-comprar-sem-receita-medica-brasil
http://wu-world.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-norfloxacina-400-mg-sin
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/metformina-glibenclamida-comprar-sin-receta-buen-precio-chile
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-clonidina-0-15mg-barato-clonidina-gen
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-achat-osral-raloxifene-achat-osral-andorre

Buqaj76

(Goraj32, 2019.02.03 07:54)

http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-bisoprolol-sin-receta-con-garantia http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-videnfil-150-mg-gen-rico-com-garantia http://bobford.ning.com/profiles/blogs/order-agitafil-20mg-cheap-how-can-i-buy-tadalafil-free-delivery http://www.prds66.fr/profiles/blogs/order-latanoprost-2-5mg-safely-how-to-buy-xalatan-free-delivery http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-tegopen-cloxacillin-500-mg-gen-rico http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/diclofenaco-comprar-en-farmacia-en-linea-aprobada-espa-a-comprar https://www.newworldtube.com/blogs/post/49055 http://brooklynne.net/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-minocycline-hydrochloride-50-mg http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/eskalith-lithium-carbonate-como-posso-comprar-sem-receita-medica http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-eritromicina-500-mg-r-pido http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/sitrepa-200mg-livraison-express-moins-cher-achat-du-sildenafil http://whazzup-u.com/profiles/blogs/low-price-flomax-0-2-mg-order-online-buy-flomax-no-rx-cheap https://www.nettingchat.com/blogs/post/56591 http://socialchangesa.com/blogs/post/73771 http://whazzup-u.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-ticlopidine-250-mg-env-o-libre-el-salvador http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/achat-de-famotidine-40-mg-commander-famotidine-generic http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-minomycin-100mg-sin-receta-buen http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/buy-generic-metronidazole-400mg-online-purchase-cheap http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/avanafilo-como-comprar-sin-receta-de-confianza-espa-a-donde-puedo http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/l-thyroxine-au-rabais-sur-le-net-sans-ordonnance-achat-l http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-trimox-fiable-argentina-comprar http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-irbesartan-150-mg-en-farmacia-online-us http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/low-price-aripiprazole-20mg-order-online-aripiprazole-20mg-cheap

Fihaf11

(Bipug86, 2019.02.02 22:14)

http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/commander-nexium-esomeprazole-en-ligne-prix-du-nexium-en http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/25441 http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-dridase-oxybutynin-2-5-mg-sin-receta-en http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/naproxen-como-comprar-en-l-nea http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-orlistat-fiable-puerto http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/prazosina-comprar-en-farmacia-online-confirmaci-n-r-pida-puerto http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/se-puede-comprar-generico-tetracycline-250mg-de-forma-segura-espa http://whazzup-u.com/profiles/blogs/evimal-comprar-pre-o-internet-rep-blica-federativa-do-brasil http://movsam.ning.com/profiles/blogs/fexofenadina-como-posso-comprar-n-o-precisa-receita-m-dica-pela http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/comprar-azelastina-5-mg-online-brasil-comprar-generico-do https://www.newworldtube.com/blogs/post/49377 http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/comprar-emoquette-desogestrel-ethinyl-estradiol-0-15-0-02-mg-sin http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/peut-on-acheter-du-mysoline-primidone-faut-il-une-ordonnance-pour http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/buy-zebeta-10mg-online-how-can-i-buy-bisoprolol-fumarate http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=25933&qa_1=aripiprazol-abilify-internet-portugal http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/dapoxetine-pas-cher-sur-le-net-livraison-discrete-dapoxetine-pas http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-sinemet-carbidopa-levodo-1 https://bemysoul.com/blogs/post/16982 http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/recherch-achat-voltaren-sr-livraison-24h-acheter-voltaren-sr-100

Xejax75

(Repok15, 2019.02.02 01:44)

https://gaerlgkjzdfbliuaerhae.tumblr.com https://s-kippp.tumblr.com https://owlire.tumblr.com https://marina-diamandis-moved.tumblr.com https://ssh-88.tumblr.com https://stupidnareko.tumblr.com https://xaxxaia.tumblr.com https://thiscouldgetawkward.tumblr.com https://wltchh.tumblr.com https://idolgukk.tumblr.com

Vekis35

(Qiyuv15, 2019.02.01 14:44)

https://strangekoi.tumblr.com
https://chriss-reyess.tumblr.com
https://nephelobates.tumblr.com
https://dylenalover.tumblr.com
https://basti-sr.tumblr.com
https://wltchh.tumblr.com
https://prensesparadoks.tumblr.com
https://nightcore765.tumblr.com
https://dunyanin-belirsizlikleri.tumblr.com
https://trendyboyy.tumblr.com
https://hold-on-to-memories.tumblr.com
https://amishgoth.tumblr.com

Egonu51

(Qiqaw81, 2019.02.01 04:22)

https://hpgm.tumblr.com
https://bjaubello27.tumblr.com
https://f-r-i-e-z-a.tumblr.com
https://lilmintyoongl.tumblr.com
https://ahappyplaceforlovelyflowers.tumblr.com
https://mycrazyworld01.tumblr.com
https://rascheplan.tumblr.com
https://silverslip.tumblr.com
https://lartestunetoile1.tumblr.com
https://buy-furazolidone-safely.tumblr.com
https://n0wthatyouregone.tumblr.com
https://owlire.tumblr.com
https://jay-nicay8d.tumblr.com

Uhuze27

(Jiqed11, 2019.01.31 18:15)

http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/site-pour-commander-du-ravana-tadalafil-ravana-g-n-rique-canada
http://bioimagingcore.be/q2a/63013/comprar-generico-isosorbide-mononitrate-receta-farmacia
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-glucotrol-glipizide-sin-receta-mas
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/acyclovir-comprar-en-farmacia-en-linea-confirmaci-n-r-pida-espa-a
http://jaktlumaczyc.pl/73136/persantine-dipyridamole-comprar-internet-republica-federativa
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-alfuzosine-10-mg-tarif-alfuzosine-10-mg-boite-28
http://wu-world.com/profiles/blogs/order-cheap-cleocin-150mg-online-where-can-i-purchase-clindamycin
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-carbamazepina-200mg-fiable
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-furosemida-sin-receta-buen-precio
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/commander-du-ethambutol-hydrochloride-200mg-en-ligne-bon-prix
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/comprar-diflucan-fluconazole-100-mg-en-internet-m-xico-comprar
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/buy-assurans-safely-how-can-i-order-sildenafil-citrate-fast
http://lifestir.net/blogs/post/76992
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/indapamide-buy-cheap-how-to-order-lozol-free-shipping
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/benicar-buy-buy-generic-benicar-fast-shipping
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/acarbosa-comprar-en-farmacia-online-fiable-bolivia
http://brooklynne.net/profiles/blogs/prometrium-100mg-donde-puedo-comprar-de-forma-segura-comprar
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-effexor-xr-venlafaxine-pharmacie-en-ligne-pour

Bahin65

(Axema76, 2019.01.30 15:12)

http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-digoxina-lanoxin-brasil
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-vigoran-sildenafil-citrate-150-mg
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/amiloride-5-mg-pas-cher-achat-frumil-sans-ordonnance-france
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-rosuvastatine-crestor-vente-en-ligne-avis
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/purchase-low-price-lamivudine-100-mg-how-old-do-you-have-to-be-to
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-flodil-2-5-mg-de-forma-segura
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-innopran-xl-propranolol-40mg-fiable-espa-a
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/comprar-nifedipina-30-mg-online
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/trazodona-como-puedo-comprar-sin-receta-con-garantia-rep-blica-de
http://property.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-evista-raloxifene-sin
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/clobetasol-comprar-en-una-farmacia-online-segura-comprar-temovate
http://www.cavers.club/blogs/post/10754
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-neoral-sin-receta-con
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/anastrozole-arimidex-onde-comprar-gen-rico-brasil
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/buy-ethionamide-250-mg-cheap-order-ethionamide-online-canada
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/chloramphenicol-o-en-commander-achat-de-chloramphenicol-discret
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-parlodel-2-5-mg-buen-precio-espa-a
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/commander-du-vrai-aristocort-4mg-baisse-prix-rapide-aristocort

Cawub76

(Ojika02, 2019.01.29 03:23)

http://i-m-a-d-e.org/qa/14391/comprar-dimenidrinato-quanto-internet-gen%26%23233-dimenidrinato
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/buy-discount-tamoxifen-20-mg-online-how-to-buy-nolvadex
https://madbuddy.club/blogs/post/29658
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-betametasona-clotrimazol-sin-1
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-generico-regalis-tadalafil-20mg-sin-receta-buen
http://www.1friend.com/blogs/2850/15931/donde-a-la-orden-cialis-soft-tadalafil-40-mg-sin-receta-con-gar
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/buy-motilium-10mg-no-prescription-how-to-buy-domperidone-cheap
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-loxapina-urgente-estados
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/commander-pilule-viasek-sildenafil-citrate-150mg-sur-internet
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/propranolol-order-can-i-purchase-inderal-no-prescription-required
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/lopressor-en-ligne-bon-marche-achat-livraison-24h-metoprolol
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-dostinex-sin-receta-de-calidad
http://bricolocal.com/profiles/blogs/indagra-sildenafil-citrate-sur-le-net-pas-cher-acheter-acheter
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/losartana-onde-comprar-urgente-via-internet-brasil
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/esidrex-hydrochlorothiazide-como-comprar-gen-rico-com-garantia-on
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/venlafaxina-37-5mg-comprar-en-una-farmacia-online-con-un
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/acheter-vrai-hagifen-ibuprofen-en-ligne-ibuprofen-sans-ordonnance
http://ggwadvice.com//index.php?qa=59565&qa_1=inderal-80mg-au-rabais-site-fiable-prix-de-inderal-la-au-maroc
http://www.sobgamers.com/gamer/blogs/post/135634
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/acheter-pilule-en-ligne-catapres-0-1-mg-clonidine-vente-libre
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-nimodipina-30-mg-con
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-ceftin-125mg-sin-receta-de

Ufopa27

(Rukot82, 2019.01.28 19:37)

http://flutes.ning.com/profiles/blogs/reminyl-8mg-order-reminyl-or-galantamine-buy
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/o-acheter-du-alopron-allopurinol-generique-moins-cher-sans
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/duragra-sildenafil-citrate-livraison-discrete-achat-duragra
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-yasmin-3-mg-gen-rico-entrega-em-48h-via
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/buy-cabergoline-0-5mg-cheap-how-to-purchase-dostinex-guaranteed
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/juan-generique-sur-le-net-commander-paiement-visa-juan-150-prix
http://ex.indiagnk.com/index.php?qa=85562&qa_1=alendronate-comprar-farmacia-alendronate-fosamax-comprar
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/vogra-order-no-prescription-how-to-buy-sildenafil-citrate-in
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/comprar-sporanox-100-mg-envio-48h
http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/208295
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/tadaflo-onde-comprar-gen-rico-r-pido-internet-no-brasil-tadaflo
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/discount-hydroxyzine-10-mg-order-online-how-to-purchase-atarax
https://madbuddy.club/blogs/post/32636
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/ribasphere-100mg-bon-marche-et-livraison-gratuit-meilleur-site
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/comprar-loratadina-gen-rico-sem-prescri-o-brasil
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/comprar-lovegra-100mg-sin-receta-r-pido-el-salvador
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/discount-tiova-0-018-mg-buy-online-cheapest-canadian-tiova

Uxamu09

(Sayoh60, 2019.01.28 10:31)

http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/cheap-cilafil-150mg-order-online-buy-discount-cilafil-online http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/ciavor-buy-online-ciavor-60-mg-14-tablet http://vaal-online.co.za/blogs/post/28866 http://medioteca.com.ar/blogs/post/5101 http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/labsamax-buy-cheap-labsamax-order-now http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/tadityl-tadalafil-en-ligne-bas-prix-commander-sans-ordonnance http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/fenazopiridina-comprar-en-farmacia-online-r-pido-espa-a-pyridium http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/neo-up-buy-without-prescription-where-can-i-purchase-sildenafil http://recampus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tonafil-sildenafil-citrate http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/olvion-sildenafil-citrate-en-ligne-commander-commander-olvion http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-amantadine-100mg-al-mejor-precio http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/buy-cialis-10-mg-on-sale-canadian-pharmacy-generic-cialis http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/discount-talefil-60-mg-order-online-talefil-buy-online-bitcoin http://whazzup-u.com/profiles/blogs/gladium-sildenafil-citrate-150mg-donde-comprar-sin-receta-urgente http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/comprar-defil-sin-receta-con-mastercard-rep-blica-de-costa-rica http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-mildfil-tadalafil-sin http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/silden-sildenafil-citrate-livraison-discrete-baisse-prix http://brooklynne.net/profiles/blogs/commander-vrai-en-ligne-tadovas-60-mg-bon-prix-sans-ordonnance http://whazzup-u.com/profiles/blogs/order-galotam-100-mg-low-price-where-to-purchase-sildenafil http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/gladium-50-mg-o-achat-vente-du-sildenafil-citrate-en-pharmacie http://flirtfinder4u.com/blogs/post/24538 http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/dapoxetine-comprar-en-una-farmacia-en-linea-con-entrega-r-pida

Awevu30

(Efamo76, 2019.01.27 23:56)

http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-super-p-force-sildenafil-dapoxetine http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/desyrel-trazodone-sans-ordonnance-acheter-en-ligne-moins-cher-que http://opencu.com/profiles/blogs/c-gra-sildenafil-citrate-150-mg-en-ligne-bon-marche-acheter http://gennethub.com/blogs/1382/10577/dolmisin-10mg-como-posso-comprar-menor-preco-online-metoclopra http://amusecandy.com/blogs/post/413482 http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/comprar-bicalutamida-casodex-50mg-gen-rico-e-quanto-custa-via http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/buy-cyvel-20mg-without-prescription-cheap-cyvel-generic-canada http://whazzup-u.com/profiles/blogs/site-pour-commander-assurans-20mg-buy-assurans-online-france http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-viagra-150-mg-envio-urgente-online http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/vigain-sildenafil-citrate-generique-achat-vigain-avec-ordonnance http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-tada-diario-20-mg-tada-diario-paraguai http://ihamodell.allpix.net.ee/blogs/post/42608 http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-tadasure-sin-receta-entrega-r-pida http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-dostinex-ahora-costa-rica http://question.hamrahmorabi.ir/index.php?qa=176038&qa_1=comprar-gen%C3%A9rico-dejavu-sildenafil-citrate-receita-medica http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-circulass-120-mg-buen http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-achater-tadalis-sx-o-acheter-du-tadalis-sx

Vupuy54

(Aveso95, 2019.01.27 13:39)

http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/order-low-price-cefaclor-500mg-cefaclor-cheap-drugs
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/levatra-buy-without-rx-how-to-purchase-sildenafil-citrate-no
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/discount-kylagra-120mg-order-online-buy-kylagra-online-in-uk-with
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/longis-40mg-comprar-online-uruguay
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/quel-site-acheter-viagra-sildenafil-citrate-viagra-generique
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/immense-50mg-buy-online-buy-immense-without-prescriptions
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/escitan-como-posso-comprar-com-garantia-rep-blica-federativa-do
http://soruanaliz.com/index.php/19136/falic-25mg-puedo-comprar-con-garantia-uruguay
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-norfloxacino-fiable
https://www.olliesmusic.com/blog/28867/furosemida-40-mg-comprar-sin-receta-al-mejor-precio-mГ©xico-comprar-furosemi/
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/erotil-donde-puedo-comprar-sin-receta-env-o-r-pido-us
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/decadron-dexamethason-0-5mg-como-comprar-de-forma-segura-comprar
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-ciavor-tadalafil-20mg-gen-rico-de-forma
http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/205563
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-o-gen-rico-do-viagra-sildenafil-citrate
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/buy-cialis-10-mg-online-order-cialis-60-mg-in-usa-no-prescription
http://www.facecool.com/profiles/blogs/videnfil-como-puedo-comprar-de-forma-segura-comprar-videnfil
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/zestoretic-hydrochlorothiazide-and-lisinopril-5-mg-como-comprar
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/buy-generic-religra-150-mg-religra-generic-buy-on-line-no
http://bobford.ning.com/profiles/blogs/como-posso-comprar-gen-rico-cyprogin-envio-urgente-via-internet
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-gen-rico-do-vikela-e-quanto-custa-na
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-dapoxetina-pago-visa-usa
http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/low-price-silagra-100-mg-order-online-can-i-purchase-sildenafil
https://www.nettingchat.com/blogs/post/39608

Nozir44

(Obole86, 2019.01.21 18:50)

http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/buy-flibanserin-100mg-no-prescription-buy-original-flibanserin
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-suvvia-gen-rico-e-quanto-custa-na
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-egira-acheter-le-sildenafil-citrate-sildenafil
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-havante-100-mg-gen-rico-r-pido-pela-net-rep
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-davigor-100-mg-en-ligne-moins-cher-livraison-express
http://javamex.ning.com/profiles/blogs/ciprofloxacin-1000mg-donde-comprar-env-o-libre-estados-unidos
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/golmal-tadalafil-o-acheter-pas-cher-prix-tadalafil-40-mg-comprime
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/stromectol-3mg-comprar-sin-receta-de-forma-segura-usa
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/lorbinafil-sildenafil-citrate-en-ligne-bon-prix-acheter-livraison
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/bimatoprost-comprar-en-farmacia-online-r-pido-nicaragua
http://www.gorelations.com/blogs/5224/40107/farmacia-online-donde-comprar-generico-amfidor-urgente-colombia
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-amitriptylina-50mg-con
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/jovan-sildenafil-citrate-130-mg-au-rabais-sur-le-net-forum
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-viagra-sildenafil-citrate-sin-receta-por
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/sindex-plus-como-comprar-en-internet-chile
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/comprar-fenitoina-dilantin-pre-o-brasil
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/crestor-20-mg-comprar-al-mejor-precio-ecuador
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/buy-discount-leegra-25-mg-leegra-canadian-pharmacy-price
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-viagra-sin-receta-ahora-rep-blica-de-el-salvador
http://www.cavers.club/blogs/post/9148
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/salbutamol-8-mg-moins-cher-site-fiable-salbutamol-ventolin-2-mg
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=68423&qa_1=acheter-sinafil-tadalafil-10mg-tadalafil-belgique-acheter
http://explicitty.com/blogs/2279/41570/tinidazol-500-mg-como-posso-comprar-generico-barato-fasigyn-g

Xuwew22

(Ewuhe11, 2019.01.19 18:21)

http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/comprar-h-for-20-mg-pela-internet-brasil http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/comprar-blupill-sildenafil-citrate-200-mg-gen-rico-sem-receita http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-dailis-sin-receta-ahora http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/viraha-generique-en-ligne-commander-2018-meilleur-site-pour http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/zyad-tadalafil-20-mg-como-posso-comprar-gen-rico-de-forma-segura http://property.ning.com/profiles/blogs/buy-segurex-130-mg-online-how-to-order-sildenafil-citrate-cheap http://soruanaliz.com/index.php/18204/tadalafilum-order-tadalafilum-online-australia http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/purchase-low-price-forcigra-50mg-can-i-order-sildenafil-citrate http://property.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-ciavor-diario-10-mg-gen-rico-envio-rapido-pela-net http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-veega-sildenafil-citrate-ou-acheter-sildenafil http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-orlistat-pago-visa-usa-precio http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-achat-vigrande-100mg-generique-sildenafil-citrate http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-retrovir-100mg-env-o-r-pido-estados http://flutes.ning.com/profiles/blogs/comprar-zyad-60mg-entrega-r-pida-brasil http://recampus.ning.com/profiles/blogs/happigra-130mg-bas-prix-et-securise-comment-acheter-sildenafil http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/acheter-du-vrai-en-ligne-zenavil-60-mg-pharmacie-generique https://www.mysocialpeople.com/blogs/2144/12010/donde-a-la-orden-labsamax-100-mg-online-el-salvador http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/donde-se-puede-comprar-generico-apo-sildenafil-sin-receta-por http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/agitafil-60mg-order-without-rx-buy-real-agitafil-online-cheap-no http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/buy-low-price-xeristar-30mg-online-cheapest-xeristar-online-order http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/comprar-xex-sildenafil-citrate-120mg-sin-receta-pago-mastercard http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/buy-apcalis-sx-10mg-online-where-to-purchase-tadalafil-quick http://bobford.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-cialis-en-ligne-acheter-tadalafil-60-en-canada http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-tada-diario-20-mg-menor-pre-o http://opencu.com/profiles/blogs/losartan-12-5mg-comprar-en-una-farmacia-online-ahora-mismo-chile http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-xpandyl-10-mg-env-o-libre http://wu-world.com/profiles/blogs/almaximo-50mg-bon-prix-prix-sildenafil-citrate-25-pharmacie-paris

Zobil35

(Enopa49, 2019.01.18 18:35)

http://www.themindbook.org/nmp/blogs/post/490
http://bioimagingcore.be/q2a/49708/caprenafil-130mg-order-order-sildenafil-citrate-shipping
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/order-manegra-120mg-online-where-can-i-find-cheap-manegra
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/buy-zasterid-without-rx-zasterid-1mg-online-pricing-in-canada
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/sumatriptan-order-how-can-i-buy-suminat-online
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-pantoprazol-gen-rico-de-confianza-brasil
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/buy-viagra-for-women-100mg-safely-viagra-for-women-cheap
http://dmoney.ru/38415/comprar-havante-gen%C3%A9rico-confianza-comprar-sildenafil-citrate
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=66883&qa_1=tadagra-comprar-confianza-panam%C3%A1-comprar-tadagra-necesita
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/order-sanagra-cheap-cheap-sanagra-from-canada-online
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/order-cheap-fexofenadine-120-mg-where-to-order-allegra-in
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/afilta-tadalafil-20mg-donde-comprar-en-l-nea-argentina
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-cialis-20mg-sur-internet-cialis-prix-pharmacie
http://football.ning.com/profiles/blogs/extadil-pharmacie-acheter-sur-le-net-rapide-combien-coute-le
https://ikriate.me/blogs/850/17557/farmacia-online-donde-comprar-generico-theo-24-cr-400-mg-sin-re
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-cialis-tadalafil-gen-rico-pre-o-brasil

Cuqod29

(Konof56, 2019.01.17 16:14)

http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-gen-rico-do-orlistate-e-quanto-custa-rep http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/cialysin-40mg-donde-comprar-sin-receta-r-pido-us-comprar http://www.prds66.fr/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-duricef-500-mg-sin-receta http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/galotam-sildenafil-citrate-bon-marche-et-site-fiable-acheter http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-acheter-forcigra-100-mg-achat-forcigra-avis http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-edegra-25-mg-de-calidad-la-venta-de http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/cianeo-20mg-onde-comprar-gen-rico-n-o-precisa-receita-m-dica http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/ramelteon-como-comprar-con-garantia-us http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/ciavor-diario-40mg-como-comprar-urgente-pela-internet-pre-o http://question.hamrahmorabi.ir/index.php?qa=155479&qa_1=seguro-comprar-gen%C3%A9rico-receita-internet-brasil-pre%26%23231 http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/commander-du-vrai-tazzle-tadalafil-tadalafil-prix-canada https://www.olliesmusic.com/blog/16345/comprar-generico-sulfamethoxazole-sin-receta-en-internet-panamГЎ-comprar-sul/ http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/23509 http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/trouver-du-epivir-hbv-lamivudine-securise-vente-lamivudine-en http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/buy-megafil-20mg-online-how-can-i-purchase-tadalafil-cheap